Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 08.00 – 18.00 uur en Zondag 09.00 – 17.00 uur

Sinterklaas bij de Diamanten Ring

Het heerlijk avondje is gekomen!

Bestel nu een Sinterklaaspakket voor jouw bedrijf, lekker, lokaal én persoonlijk!

Voordat je het weet staat Sinterklaas weer voor de deur. Bij Stadsbakkerij de Diamanten Ring zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor dit grote feest, zeker na alle enthousiaste reacties vorig jaar!


Wil je jouw personeel en/of relaties ook verrassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Speciaal voor het feest van Sinterklaas hebben we unieke Sinterklaaspakketten samengesteld.


Dus, wil je tijdens deze feestelijke periode een uniek geschenk geven? Kies dan het pakket dat het beste bij jouw bedrijf past. Van verse pepernoten en amandelstaven tot heerlijke chocoladeletters en knapperige speculaasbrokken: er is voor ieder wat wils!

Onze sinterklaas pakketten

Onze lekkernijen zijn niet alleen verkrijgbaar in de winkel, maar we werken ook nauw samen met andere lokale bedrijven en ondernemers in de regio. Je kunt ons versgebakken brood bijvoorbeeld vinden bij verschillende horecagelegenheden in de buurt en daarnaast kunnen bedrijven taarten bij ons bestellen met aangepaste bedrijfslogo’s, speciaal voor bijzondere gelegenheden.

Speciaal voor het grote feest van de Sint hebben wij unieke Sinterklaaspakketten samengesteld. Deze pakketten zitten boordevol heerlijke lekkernijen, uiteraard allemaal vers en smakelijk bereid. Bovendien hebben we een nieuwe borrelpakket toegevoegd, zodat je Sinterklaas feestelijk met elkaar kunt vieren.

Bekijk onze pakketten

Pakket A: Zoete Post

Hoor wie klopt daar? Verras je personeel thuis met dit perfecte pakket voor in de brievenbus! Geniet van een heerlijke mini chocoladeletter, een speculaasbrok en een marsepein figuur van een mijter. 

Pakket B: Sint’s Snoepgoed

Het heerlijk avondje is gekomen! Dit pakket is voorzien van verse pepernoten, een heerlijke chocoladeletter, een smaakvolle amandelstaaf en uiteraard de welbekende speculaaspop. Naast lekkernijen, is dit pakket versierd met goud karton, folie en feestelijk lint.

Pakket C: Piet’s Feestpakket

Een complete pakjesavond? Dan zit je met dit pakket helemaal goed! Naast verse pepernoten, een ambachtelijke chocoladeletter, een smaakvolle amandelletter en een speculaaspop, is dit pakket ook voorzien van een heerlijk gevuld speculaas taartje! Het pakket is versierd met goud karton, folie en feestelijk lint: leuk om te krijgen en fantastisch om te geven!

Pakket D: Pakjesavond Proeverij

Heb je meer zin in een feestelijke borrel? Dan is dit pakket de beste keuze! Dit pakket is voorzien van kaasvlinders, zoutjes en borrelsticks. Daarnaast zitten er twee biertjes van de Bierfabriek (red, ale of blond) of twee mocktails (mojito of aperol spritz) bij. Het pakket is versierd met goud karton, folie en feestelijk lint. 

Vier Sinterklaas met ons

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, daarom denken wij graag met je mee. Samen kijken we naar jouw wensen en het beschikbare budget. Zo maken we er een mooi feest van met elkaar!

Wil je meer weten over onze Sinterklaaspakketten en ben je benieuwd hoe we jouw personeel of relaties kunnen verrassen tijdens deze bijzondere tijd?

Neem dan contact met ons op via: zakelijk@stadsbakkerijdediamantenring.nl of vul de onderstaande formulier in!