Openingstijden: maandag t/m zaterdag 08.00 – 18.00 uur en zondag 09.00 – 17.00 uur

Op elk moment van het jaar

Bestel jouw zakelijke verrassingen bij Stadsbakkerij De Diamanten Ring!

Bij Stadsbakkerij De Diamanten Ring begrijpen we dat je als bedrijf jouw klanten of werknemers graag wilt verrassen en in het zonnetje wilt zetten. Daarom bieden wij, op elk moment van het jaar, een uitgebreid assortiment aan met verschillende producten die je bij ons kunt bestellen. Van grote pakketten tot aan kleine geschenken, er is voor ieder wat wils!


Neem contact met ons op

Geef iets kleins met onze verse producten

Wil je iets kleins aan je personeel geven? Van versgebakken brood tot smaakvol banket, wij staan bekend om onze diverse ambachtelijke producten. Deze verse producten kun je in onze bakkerij bestellen, maar kunnen wij ook rechtstreeks naar jouw bedrijfslocatie brengen.

Maak het persoonlijk met onze gepersonaliseerde opties

Wil je liever een persoonlijk tintje aan jouw verrassing geven? Geen probleem! Wij hebben namelijk ook diverse gepersonaliseerde opties. Bestel bijvoorbeeld een taart of gebakjes met je bedrijfslogo. Daarnaast maken wij ook lekkernijen die over specifieke thema’s gaan.

Ontdek onze Delftse specialiteiten

Wil je liever een persoonlijk tintje Stadsbakkerij De Diamanten Ring is ontstaan in de historische stad Delft, daarom staan wij bekend om onze Delftse Specialiteiten. We verkopen verschillende lekkernijen zoals ‘Delfts Grof’, ‘Scheve Jantjes’ of onze ‘Delfts Blauwe Slagroomtaart’. Een perfect cadeau als relatiegeschenk!

Bestel diverse feestelijke pakketten

Wil je liever complete pakketten bestellen voor een feestelijke gelegenheid? Ook dat is mogelijk! Speciaal voor de feestmaanden kun je unieke pakketten bestellen, vol met verse en smakelijke lekkernijen. Of het nu Pasen, Sinterklaas, Kerst of Oud & Nieuw is, wij kunnen op elk moment van het jaar feestelijke pakketten voor je samenstellen.

Kies voor een bestelling op maat

We begrijpen dat ieder bedrijf anders is en andere behoeften heeft. Daarom bieden wij ook bestellingen op maat aan, deze bestellingen passen perfect bij jouw bedrijfsvisie. 

Wij graag met je mee over de talloze mogelijkheden. Samen bespreken we jouw wensen en beschikbare budget, waardoor we de perfecte pakketten voor je kunnen realiseren!

Ontdek Stadsbakkerij De Diamanten Ring en trakteer jouw bedrijf op iets bijzonders. Neem contact met ons op via zakelijk@stadsbakkerijdediamantenring.nl voor meer informatie. We komen graag met je in contact!