Openingstijden: maandag t/m zaterdag 08.00 – 18.00 uur en zondag 09.00 – 17.00 uur

Delftse specialiteiten

Stadsbakkerij De Diamanten Ring heeft veel verschillende producten. Van brood en banket, tot typische Delftse specialiteiten en taarten op maat. Ook met de feestdagen maken we de lekkerste producten om die gelegenheid te vieren.

Brood 

Alleen A-kwaliteit grondstoffen zijn goed genoeg voor ons ruime assortiment aan broden

In de ruime bakkerij achter onze winkel gaan onze bakkers elke nacht vol passie aan de slag met het maken van het lekkerste brood. Volgens eeuwenoude recepten en met de nieuwste technieken zorgen zij voor een breed assortiment aan broden. Van natuur- tot speltbroden en van desem-  tot meergranenbroden, voor elk wat wils. De versgebakken knapperige warme broden gaan vanuit de oven zo de winkel in. Kwaliteit smaakt geweldig en daarom werken we met eerlijke en pure grondstoffen.

Banket

Elke dag vers banket om je vingers bij af te likken!

Onze taarten en gebak zijn voor echte liefhebbers van alle goede dingen des levens. Met ons banket maak je van elke gelegenheid een feestje. Wij werken alleen met zuivere ingrediënten en seizoensgebonden fruit om zo de ultieme smaaksensatie te creëren. We stoppen hart en ziel in elke creatie die we maken. Zo blijven we onze klassiekers verfijnen en jou het hele jaar door verrassen met nieuwe smaakcombinaties.

Delfste specialiteiten

Typische lekkernijen uit onze mooie stad Delft.

Stadsbakkerij De Diamanten Ring staat in Delft en omstreken bekend om een aantal bijzondere producten. Lekkernijen typerend voor onze bakkerij en uniek in hun soort.  Vaak met een knipoog naar onze thuisbasis Delft of naar de historie van ons winkelpand. ‘Delfts Grof’, ‘Scheve Jantjes’ of onze ‘Delfts Blauwe Slagroomtaart’. Een greep uit de specialiteiten van Stadsbakkerij de Diamanten Ring. Ook leuk om cadeau te doen aan familie, vrienden of als relatiegeschenk. Het complete overzicht van onze specialiteiten is op onze webshop te vinden.

Taarten op maat

Heerlijke taarten geheel naar wens gemaakt.

Stadsbakkerij De Diamanten Ring bakt graag taarten op maat voor jullie. Binnenkort een verjaardagsfeest of een andere speciale gelegenheid? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Van een gender reveal tot een bedrijfsfeest, met een dosis creativiteit maken onze topbakkers een taart die past bij jouw gelegenheid.

Bij de mooiste dag van jullie leven hoort natuurlijk ook een prachtige bruidstaart. De Diamanten Ring staat voor jullie klaar! Samen met jullie, het bruidspaar, creëren onze bakkers dé taart die jullie voor ogen hebben. Dat klinkt als een sprookje toch?

Trots zijn wij op ons uitgebreide assortiment aan ambachtelijke producten.

Bestel eenvoudig via onze webshop

Je kunt bij ons zes dagen in de week tot 23.59 uur bestellen voor de volgende dag.