Welkom bij Stadsbakkerij de Diamanten Ring

Al 225 jaar is Stadsbakkerij de Diamanten Ring een begrip in Delft en omstreken. 

Of lees rustig verder en ontdek wat wij te bieden hebben!

Taarten & gebak

Onze winkel ligt iedere dag weer vol met lekkers. Bestel eenvoudig vers brood via onze webshop. Met ons banket maak je van elke gelegenheid een feestje. 

Brood

In de ruime bakkerij achter onze winkel gaan onze bakkers elke nacht vol passie aan de slag met het maken van het lekkerste brood. 

Aanbiedingen

Onze webshop heeft regelmatig nieuwe aanbiedingen voor jou. Bekijk ze nu en scoor een mooie deal!

Sinterklaas (Zakelijk

Het heerlijk avondje is gekomen!
Bestel nu een Sinterklaaspakket voor jouw bedrijf, lekker, lokaal én persoonlijk!

Spaar voor gratis producten met onze app

Wist je dat je met het spaarprogramma van Stadsbakkerij de Diamanten Ring op een hele makkelijke manier kan sparen voor gratis producten uit onze bakkerij? Meedoen is eenvoudig en natuurlijk kosteloos. Bij elke € 5,- die je uitgeeft, ontvang je één diamantje. Uiteindelijk kan je de diamantjes inwisselen voor een van onze favoriete producten!  

 

Het enige dat je hoeft te doen is onze app te downloaden. Dit kunt je doen in de Google Play of in de App Store. Je vindt de app door te zoeken op ‘Stadsbakkerij de Diamanten Ring’. 

 

Wanneer je de app, inclusief account, op jouw telefoon staat, kan je beginnen met sparen. Bij het afrekenen in de winkel zal één van onze medewerkers de barcode scannen en zullen de diamantjes worden bijgeboekt. Ook belangrijk: Via onze app blijf je altijd op de hoogte van acties en het laatste nieuws.

Kom gezellig langs!