Wie zijn wij?

Bakkerij De Diamanten Ring is met ingang van 1 juli 2015 in handen van Thomas van Bavel en Patrick van Holsteijn. Samen met hun zeventien medewerkers zorgen zij iedere dag weer voor de lekkerste producten uit de bakkerij en de vriendelijkste service in de winkel.

Brabander Thomas is bakker in hart en nieren. Hij noemt zichzelf een echte vakidioot en is niet snel tevreden als het om brood- of banketproducten gaat. In zijn beleving moet het anders dan anders zijn: bijzonder en uniek. Daarom is hij constant bezig om de allerbeste grondstoffen te selecteren en het bereidingsproces te optimaliseren. Thomas kiest heel bewust voor een kleine bakkerij met één winkel. Alleen zo kun je in zijn ogen een ambachtelijke speciaalzaak zijn.

Zijn zakenpartner en echtgenoot Patrick van Holsteijn zwaait de scepter over de winkel en de medewerkers. Dat komt goed uit, want Patrick is een echt mensenmens. Hij houdt van leidinggeven en organiseren en treedt graag in contact met collega’s en consumenten. Een haantje-de-voorste, noemt hij zichzelf ook wel. Maar dan wel een klantvriendelijk haantje. Niets is voor hem namelijk zo belangrijk als dat de klant tevreden is, met een blij gevoel naar huis gaat én weer terugkomt in zijn winkel. Patrick werkte lange tijd binnen een grote supermarktketen, maar heeft inmiddels een groot hart voor het ambacht ontwikkeld.

Het ondernemersechtpaar is bijzonder blij met hun komst naar Delft en heeft zeer bewust voor De Diamanten Ring gekozen. ‘Wij zijn gevallen voor de authentieke uitstraling van deze winkel en de haast sprookjesachtige sfeer die er hangt’, aldus de eigenaren. ‘Ambacht hoort in onze ogen niet trendy te zijn en in De Diamanten Ring druipt de nostalgie van de muren. Het pand zit boordevol verhalen en de producten worden allemaal in eigen huis vervaardigd aan de hand van jarenlang overgeleverde recepturen. De Diamanten Ring past perfect bij onze visie.’